Scooby Doo Pierwsze strachy problem z płynnością

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotr_85
Przyjaciel forum
Posty: 812
Rejestracja: 06 marca 2012, 13:59
Lokalizacja: Kraków
Podziękował(a): 2 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 17 razy
Płeć:

Scooby Doo Pierwsze strachy problem z płynnością

Post autor: Piotr_85 » 26 marca 2020, 19:33

Posiadam premierową wersje na PC. Po zainstalowaniu i skonfigurowaniu pojawia się problem z płynnością gry. Gra działa płynnie dopóki na ekranie nie pojawią się jacyś przeciwnicy lub ruchome elementy. Wtedy gra klatkuje tak że nie da się komfortowo grać. To raczej nie wina wymagań bo płynność jest identyczna na najniższych jak i najwyższych detalach a sam laptop jest znacznie mocniejszy niż potrzeba :mysli:
NEW YEAR, NEW RULES, NEW LIFE

Awatar użytkownika
MrPepka
Przyjaciel forum
Posty: 589
Rejestracja: 08 sierpnia 2016, 15:18
Podziękował(a): 8 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 23 razy
Płeć:

Re: Scooby Doo Pierwsze strachy problem z płynnością

Post autor: MrPepka » 26 marca 2020, 19:44

A co to jest za laptop jeśli można wiedzieć? Próbowałeś użyć dgvoodoo 2?

Awatar użytkownika
earwig11
Przyjaciel forum
Posty: 605
Rejestracja: 19 kwietnia 2012, 22:33
Lokalizacja: Maupiti Island
Podziękował(a): 5 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 51 razy
Płeć:

Re: Scooby Doo Pierwsze strachy problem z płynnością

Post autor: earwig11 » 27 marca 2020, 17:41

A jaki system posiadasz? Gra jest chyba zabezpieczona StarForcem, który miewa problemy na Windows 10. Może spróbuj zainstalować nowszą wersję StarForce'a, a jak nie pomoże to zapodaj jakiegoś cracka.

http://www.star-force.com/support/users/windows10/

Awatar użytkownika
Piotr_85
Przyjaciel forum
Posty: 812
Rejestracja: 06 marca 2012, 13:59
Lokalizacja: Kraków
Podziękował(a): 2 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 17 razy
Płeć:

Re: Scooby Doo Pierwsze strachy problem z płynnością

Post autor: Piotr_85 » 31 marca 2020, 15:59

earwig11 pisze:
27 marca 2020, 17:41
A jaki system posiadasz? Gra jest chyba zabezpieczona StarForcem, który miewa problemy na Windows 10. Może spróbuj zainstalować nowszą wersję StarForce'a, a jak nie pomoże to zapodaj jakiegoś cracka.
No i trafiłeś :) Wszystko było winą Starforce. Po wgraniu cracka wszystko działa płynnie. Kolejny przykład durnych zabezpieczeń gdzie cierpi legalny użytkownik.
NEW YEAR, NEW RULES, NEW LIFE

ODPOWIEDZ

Wróć do „Scooby Doo - seria gier”