1. Ile przygodówek kupiliście w 2024?
21 pozycji kupionych w 2024 w wydaniach pudełkowych, a w wersji cyfrowej 15 (11 tytułów na steam 4 Gog) więc razem wychodzi 36.
2. Jak wasze zakupy mają się do roku poprzedniego? Kupiliście więcej/mniej?
W poprzednim roku kupionych gier zostało 96. fizycznych wydań było 56, cyfrowych 38. 32 na steam i 6 na gogu. Więc jak widać w tym roku jest ich zdecydowanie mniej. W ostatnich miesiącach zdecydowanie mniej, także udzielałem się na forum przygodomanii, ze względu na dodatkową drugą pracę, przez co dużo mniej czasu spędzałem w domu.
3. W ile gier przygodowych zagraliście w ubiegłym roku? Ile z nich stanowiły gry wydane w 2024?
38 ukończonych gier, lecz żadna z tego roku. Mam za dużo zaległych tytułów

.
4. Najlepsza przygodówka 2024, największe zaskoczenie roku?
Z tego bieżącego roku żadna,ponieważ w żadną z tego roku nie grałem . A ogólnie z gier ukończonych w tym roku najbardziej podobały mi się .The Ward: Posłaniec z Przyszłości, seria Atlantis szczególnie 3 części (pierwsza, druga i piata) i świetna Faust:Gra Duszy.
5. Najgorsza przygodówka 2024, największe rozczarowanie roku?
Największe rozczarowanie z gier ukończonych w tym roku Lost:Zagubieni tym bardziej, że jestem fanem serialu. I o ile w zagubionych można pograć, tak Drugim rozczarowaniem jest Odyseja: W poszukiwaniu Ulissesa i tej gry zdecydowanie nie polecam.
6. Przygodówka, którą chciałbym(-abym), aby się ukazała w 2025 roku?
Simon the Sorcerer Origins, Legends of castile, Neyyah.
Moja lista ukończonych gier przygodowych
viewtopic.php?f=68&t=634&p=71290#p71290
OSTATNIO UKOŃCZONE GRY PRZYGODOWE :
Brain College: Blood Ties
Kleopatra: Droga do tronu
Necronomicon: Świt Ciemności
Lucius
Dracula: Love Kills
Lost: Zagubieni
Obecnie gram w
The Wolf Among Us