Źle się zrozumieliśmy. Mam na myśli że te 4 pozycje (2x desktop advs, Lucy Dreaming, The Jorney Down) wydają się być mało popularne a warte imho polecenia. Taka Lucy na przykład, w mojej ocenie przeszła bez echa ze względu na mocną konkurencję, a uważam ją za wyraźnie lepszy pnc niż wspomniane pozostałe tytuły z 2022. W żadnym wypadku nie jest to krytyka czy wytykanie jakiś braków.Urszula pisze: ↑06 maja 2024, 14:58Coś wyszukiwarka słabo działa, ponieważ z tytułów, które wymieniłeś:
viewforum.php?f=1391
viewforum.php?f=1383
viewtopic.php?f=1408&t=8367
Natomiast jeśli chodzi o inne tytuły, zakładaj tematy z grą, a ja zrobię resztę. Bardzo wiele gier nie ma na forum i w Przygodopedii, ale potrzebuję pomocy w opracowywaniu i zakładaniu tematów z grami. Widzisz, że czegoś nie ma zakładaj temat i gra się pojawi.
Co do pomocy to coś tam skrobię właśnie z recenzji więc odezwę się niebawem. Do Poldy 7 napisałem mini reckę kiedyś, jest w katalogu gry (zwiastun), możesz ją wrzucić do podkatalogu recenzji jeśli chcesz (w tamtym czasie nie było takowego), mogę też dosłać screeny.