Aztec: klątwa w sercu Złotego Miasta - wydanie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Urszula
Administrator
Podziękował(a): 163 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 174 razy
Aztec: klątwa w sercu Złotego Miasta - wydanie

Post autor: Urszula » 09 września 2012, 15:48

Obrazek

Obrazek
Obrazek
___________________________________________________________________________________________________
Moje :D gry
kontakt w sprawach PrzygodoManii: urszula(at)przygodomania(kropka)pl[/b]

Awatar użytkownika
Sir_Kiełbasa
Przygodożerca
Ukończone gry przygodowe - link do tematu: Gothic 1 i 2, Lotus 3, Montezuma's Revenge, Red Baron, Sokoban, International Karate
Podziękował(a): 8 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 23 razy
Re: Aztec: klątwa w sercu Złotego Miasta - reedycja

Post autor: Sir_Kiełbasa » 02 grudnia 2013, 17:20

Reedycja. Brakuje tekturowego pudła.

Obrazek

lukham
Obserwator
Podziękował(a): 10 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 3 razy

Re: Aztec: klątwa w sercu Złotego Miasta - reedycja

Post autor: lukham » 04 czerwca 2023, 15:49

Sir_Kiełbasa pisze:
02 grudnia 2013, 17:20
Reedycja. Brakuje tekturowego pudła.

Obrazek
O, ciekawe wydanie. A wiesz może czym się to pudło różni od premierowego? To nie jest może z tego zbiorczego wydania z Wehikułem Czasu i Faustem?

Awatar użytkownika
Sir_Kiełbasa
Przygodożerca
Ukończone gry przygodowe - link do tematu: Gothic 1 i 2, Lotus 3, Montezuma's Revenge, Red Baron, Sokoban, International Karate
Podziękował(a): 8 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 23 razy
Re: Aztec: klątwa w sercu Złotego Miasta - wydanie

Post autor: Sir_Kiełbasa » 06 czerwca 2023, 11:20

Właściwie to nie mam pewności, czy było pudło. Grę kupiłem w Świecie Książki razem z grą Egipt: Przepowiednia Heliopolis. Azteca wtrynili do pudła z Egiptem. Prawdopodobnie dlatego, żeby paczka zajmowała mniej miejsca. O ile pamiętam w katalogu ŚK była fotka pudła. Gry pochodzą pewnie z tej samej "serii", bo wydania wyglądają podobnie - trochę przypominają Fajna Cenę. Na pudle z E:PH nie ma nawet kodu paskowego (a są na pudłach np. z Biedronki). Może to było jakieś specjalne wydanie dla Świata Książki. Chociaż mieli też w ofercie zestaw kolekcjonerski Atlantis, który już raczej nie był na zamówienie. Jak wyglądało to wydanie zbiorcze? Jedno pudło czy osobne pudła dla każdej gry razem zafoliowane?

lukham
Obserwator
Podziękował(a): 10 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 3 razy

Re: Aztec: klątwa w sercu Złotego Miasta - wydanie

Post autor: lukham » 06 czerwca 2023, 22:59

Sir_Kiełbasa pisze:
06 czerwca 2023, 11:20
Właściwie to nie mam pewności, czy było pudło. Grę kupiłem w Świecie Książki razem z grą Egipt: Przepowiednia Heliopolis. Azteca wtrynili do pudła z Egiptem. Prawdopodobnie dlatego, żeby paczka zajmowała mniej miejsca. O ile pamiętam w katalogu ŚK była fotka pudła. Gry pochodzą pewnie z tej samej "serii", bo wydania wyglądają podobnie - trochę przypominają Fajna Cenę. Na pudle z E:PH nie ma nawet kodu paskowego (a są na pudłach np. z Biedronki). Może to było jakieś specjalne wydanie dla Świata Książki. Chociaż mieli też w ofercie zestaw kolekcjonerski Atlantis, który już raczej nie był na zamówienie. Jak wyglądało to wydanie zbiorcze? Jedno pudło czy osobne pudła dla każdej gry razem zafoliowane?
Tak (zdjęcie z allegro - i tym samym sam sobie odpowiedziałem na pytanie, że to nie z tego wydania :)):

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aztec: klątwa w sercu Złotego Miasta”