Mile widziane uzasadnienie oceny
A przypadkiem Sfinks nie był ich kolejną grą? Sołtysa nigdy nie pokonałem, ale Sfinks dał mi się zapamiętać jako dośc spokoPawelJasiak pisze:1/10
Twórcy napisali na koniec "W tej grze to już wszystko, do zobaczenia w następnej". Wypowiadam się teraz w imieniu nas wszystkich, fanów point and clicków - dziękujemy, że nie było następnej
Ha, a właśnie, że były następne, w dodatku bardzo dobrePawelJasiak pisze: Twórcy napisali na koniec "W tej grze to już wszystko, do zobaczenia w następnej". Wypowiadam się teraz w imieniu nas wszystkich, fanów point and clicków - dziękujemy, że nie było następnej
Aż ściągnąłem Sfinksa, żeby to sprawdzić, ale nie ma tam chyba bezpośredniego dostępu do creditsów. Być może lista autorów wyświetla się po zakończeniu rozgrywki. Według MobyGames nad grą pracował Janusz B. Wiśniewski, który w Sołtysie zajmował się programowaniem i reżyserią.Szczery pisze:A przypadkiem Sfinks nie był ich kolejną grą? Sołtysa nigdy nie pokonałem, ale Sfinks dał mi się zapamiętać jako dośc spokoPawelJasiak pisze:1/10
Twórcy napisali na koniec "W tej grze to już wszystko, do zobaczenia w następnej". Wypowiadam się teraz w imieniu nas wszystkich, fanów point and clicków - dziękujemy, że nie było następnej