Konkurs walentynkowy

Czyli miejsce, gdzie można wygrać grę
Awatar użytkownika
Urszula
Administrator
Podziękował(a): 165 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 177 razy
Re: Konkurs walentynkowy

Post autor: Urszula » 02 marca 2021, 14:30

Dwie osoby nie podały adresu do wysyłki nagrody, bardzo proszę o wysłanie tych danych, żeby można było zakończyć konkurs.
___________________________________________________________________________________________________
Moje :D gry
kontakt w sprawach PrzygodoManii: urszula(at)przygodomania(kropka)pl[/b]

Awatar użytkownika
kassiopestka
Publicysta
Ukończone gry przygodowe - link do tematu: http://www.przygodomania.pl/forum/viewt ... 4&start=60
Podziękował(a): 296 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 81 razy

Post autor: kassiopestka » 02 marca 2021, 19:25

Ale że przecież ja nie brałem udziału w końkursie, tylko se tak o wytypowałam dla frajdy. :) Może ktoś chce moją nagrodę, kochani?
Moja kolekcja przygodówek
Ostatnio ukończone: Lord Winklebottom Investigates, Justin Wack and the Big Time Hack
Gram: BROK the InvestiGator
W kolejce: Lesuire Suit Larry 1-6, Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition
Czaję się na: The Season of the Warlock, PRIM, The Adventures of Bryan Scott, A Little Less Desperation, A Twisted Tale

Awatar użytkownika
Urszula
Administrator
Podziękował(a): 165 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 177 razy

Post autor: Urszula » 02 marca 2021, 22:04

Ja akurat nie o tobie pisałam, potrzebne mi są jeszcze dwa adresy, bo powtarzają się tytuły gier, które by chcieli uczestnicy w prezencie. Więc muszę te nagrody podzielić, a dwie osoby nie podały mi adresu, a jedna nie napisała jaką grę by najbardziej chciała. :)
___________________________________________________________________________________________________
Moje :D gry
kontakt w sprawach PrzygodoManii: urszula(at)przygodomania(kropka)pl[/b]

Awatar użytkownika
adadid2
Obserwator
Podziękował(a): 3 razy

Post autor: adadid2 » 02 marca 2021, 23:05

Urszula pisze:
02 marca 2021, 14:30
Dwie osoby nie podały adresu do wysyłki nagrody, bardzo proszę o wysłanie tych danych, żeby można było zakończyć konkurs.
Przepraszam za zwłokę. Chciałem razem z mamą poprzeglądać listę nagród i wybrać coś, co mogłoby się jej spodobać, ale jakoś nie mieliśmy do tego głowy. :) Wyboru dokonałem więc sam. Kto wie, może w końcu uda mi się zagrać w Experience 112, o którym marzę już od 12 lat - tyle minęło od mojego pierwszego numeru KŚ Gry z 2009 roku, w którym o tej grze po raz pierwszy przeczytałem. Jeszcze raz dziękuję wam za możliwość wzięcia udziału w konkursie i gratuluję pozostałym laureatom. :]
"Sztuka jest albo plagiatem, albo rewolucją." Paul Gauguin

Awatar użytkownika
kassiopestka
Publicysta
Ukończone gry przygodowe - link do tematu: http://www.przygodomania.pl/forum/viewt ... 4&start=60
Podziękował(a): 296 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 81 razy

Post autor: kassiopestka » 02 marca 2021, 23:24

Ta gra jest inna niż wszystkie, bardzo specyficzna, ale pamiętam, że jak w nią grałam, byłam zafascynowana i ciekawa finału historii.

Ulija, wiem, że nie o mnie, bo mój adres masz od wieków, ja się po prostu zdziwiłam, widząc siebie na liście laureatów. :P
Moja kolekcja przygodówek
Ostatnio ukończone: Lord Winklebottom Investigates, Justin Wack and the Big Time Hack
Gram: BROK the InvestiGator
W kolejce: Lesuire Suit Larry 1-6, Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition
Czaję się na: The Season of the Warlock, PRIM, The Adventures of Bryan Scott, A Little Less Desperation, A Twisted Tale

corvus
Obserwator
Podziękował(a): 2 razy

Post autor: corvus » 11 marca 2021, 19:12

Dziękuję bardzo. Znów na ostatnią chwilę sobie przypomniałem. Ale że konkurs łatwy i przyjemny to szybko poszło.

Swoją drogą, gdy czytam takie komentarze, jak ten powyżej od Emu, dochodzę do wniosku, iż ja to jednak prosty człowiek jestem. Albo kogoś kocham/lubię/szanuję, albo nie. I już :P Jakieś fora aseksualne? ło matko, cóż to za potwora? :D

Gratuluję pozostałym zwycięzcom. Pozdrawiam ciepło (bo ciągle zima) wszystkich "przygodowych" forumowiczów.

corvus
Obserwator
Podziękował(a): 2 razy

Post autor: corvus » 11 marca 2021, 19:16

kNOT pisze:
19 lutego 2021, 12:07
"średnio tylko 30% graczy kończy gry, które kupuje" - po co więc robić grę dobrą do końca? :D
To się raczej nie tyczy przygodówek. Mało nie-fanów się tyka tych gier, a do tego to zwykle krótkie i coraz prostsze produkcje.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy”