PrzygodoMania - forum poświęcone grom przygodowym. Oprócz recenzji, poradników oraz nowinkek dotyczących przygodówek, znajdziesz tu wspaniałą społeczność pasjonującą się grami przygodowymi, która bardzo chętnie pomoże i podyskutuje na ich temat.
PrzygodoMania - forum poświęcone grom przygodowym. Oprócz recenzji, poradników oraz nowinkek dotyczących przygodówek, znajdziesz tu wspaniałą społeczność pasjonującą się grami przygodowymi, która bardzo chętnie pomoże i podyskutuje na ich temat.
31 grudnia to magiczny dzień, żegnamy stary rok i z przyjaciółmi i rodziną czekamy na powitanie nowego. Dla mnie 31 grudnia to podwójne święto, bo tego dnia siedem lat temu, dokładnie w samo południe powstała Przygodomania. Forum, które razem tworzyliśmy i tworzymy nadal. To miejsce spotkań fanów gier przygodowych. W naszej małej społeczności bywało różnie, przeżywaliśmy wzloty i upadki, chwile radości i smutku, ale każdy rok przynosił coraz więcej materiałów, które powiększały nasze forumowe zasoby. Wszyscy razem zapracowaliśmy na dzisiejszy wygląd Przygodomanii. Choć żal wielu nieobecnych, którzy mieli wpływ na tworzenie tego serwisu, to mam nadzieję, że kiedyś wrócą, oraz że trafią do nas nowi fani gier przygodowych.
Dziękuję wszystkim użytkownikom strony za odwiedziny, za dyskusje i spory, za zdjęcia i teksty, za czas i zapał, którego nie szczędzicie forum. Mam nadzieję, że jeszcze wiele rocznic przed nami.
Nie ma świętowania bez prezentów, dlatego zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w konkursie. Sponsorami nagród są: GOG.COM., OhNoo studio oraz redakcja forum
W filmie poniżej przewijają się screeny z gier przygodowych, waszym zadaniem jest odgadnięcie z jakich gier pochodzą i wysłanie ich tytułów na e-maila.
Aby wziąć udział w losowaniu nagród, trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem Przygodomanii i podać prawidłowe rozwiązanie zadania konkursowego.Odpowiedź należy wysłać pod adres podany poniżej.
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
E-mail powinien być zatytułowany Konkurs urodzinowy, a w treści oprócz rozwiązania, powinien się znajdować nick, pod jakim jesteście zarejestrowani na forum oraz adres do wysyłki nagrody po wyłonieniu zwycięzców (fizyczny lub e-mail w zależności od typu nagrody).
Na rozwiązania czekamy do 07.01.2019 DO GODZINY 20:00
Redakcja przygodomanii.pl życzy szczęścia.
Regulamin konkursu:
W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik forum, poza redakcją.
Dozwolone jest jedynie jedno zgłoszenie konkursowe na osobę, gospodarstwo domowe, adres e-mail.
Każdy użytkownik może wygrać tylko jedną nagrodę.
Zgłoszenie musi zawierać poprawną odpowiedź, nick używany na forum oraz adres do wysyłki nagrody. Dodatkowo prosi się o odpowiednie zatytułowanie maila.
Nagrody zostaną rozlosowane wśród tych osób, które nadeślą zgłoszenia zawierające w/w dane przed upływem czasu trwania konkursu.
Zgłoszenia nadesłane po upływie wyznaczonego terminu lub z kilku kont nie wezmą udziału w losowaniu nagród.
Nagrody nie podlegają wymianie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku i zapraszam do urodzinowego zgadywania.
___________________________________________________________________________________________________ Moje gry
kontakt w sprawach PrzygodoManii: urszula(at)przygodomania(kropka)pl
W tym tak ważnym dla forum dniu, witamy wśród przyjaciół:
DirkPitt1
PawelJasiak
___________________________________________________________________________________________________ Moje gry
O rety, o rety, co za wspaniały konkurs! Zaraz spieszę w nim zawalczyć. Dziękuję redakcji i sponsorom.
Mimo, że jestem nowym użytkownikiem to cieszy mnie bardzo, że zarówno forum jak i strona Przygodomanii są w tak dobrej formie.
No ja mam nadzieję, że znajdą się chętni na 13 nagród
rewind pisze:O rety, o rety, co za wspaniały konkurs! Zaraz spieszę w nim zawalczyć. Dziękuję redakcji i sponsorom.
Mimo, że jestem nowym użytkownikiem to cieszy mnie bardzo, że zarówno forum jak i strona Przygodomanii są w tak dobrej formie.
Bardzo miło nam to słyszeć Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej
Lepiej wspierać rodzimych artystów, niż być ignorantem
Konkursowi jeszcze nie miałam czasu się przyjrzeć (pracken, pracken), ale życzenia noworoczno-jubileuszowe składam już. Niechaj żyje nam jeszcze ho,ho,ho i ho!!!
Przytulasy dla wsiech. Postaram się częściej zaglądać. :*****
Moja kolekcja przygodówek
Ostatnio ukończone: Champy the Useless Vampire
Gram: Brassheart
W kolejce: ???
Czaję się na: The Season of the Warlock, PRIM, The Adventures of Bryan Scott, A Little Less Desperation, A Twisted Tale
Ja też i troszkę żal, tych wszystkich materiałów, które tam pozostały.