PrzygodoMania - forum poświęcone grom przygodowym. Oprócz recenzji, poradników oraz nowinkek dotyczących przygodówek, znajdziesz tu wspaniałą społeczność pasjonującą się grami przygodowymi, która bardzo chętnie pomoże i podyskutuje na ich temat.
PrzygodoMania - forum poświęcone grom przygodowym. Oprócz recenzji, poradników oraz nowinkek dotyczących przygodówek, znajdziesz tu wspaniałą społeczność pasjonującą się grami przygodowymi, która bardzo chętnie pomoże i podyskutuje na ich temat.
Okejos, to czekam na zgłoszenia, a jeśli takowych nie będzie, chętnie przekażę kod do następnego konkursu. No radość mię rozpiera.
Moja kolekcja przygodówek
Ostatnio ukończone: Champy the Useless Vampire
Gram: Brassheart
W kolejce: ???
Czaję się na: The Season of the Warlock, PRIM, The Adventures of Bryan Scott, A Little Less Desperation, A Twisted Tale
Bardzo, baaardzo dziękuję Redakcji!! Jak to miło coś wygrać, szczególnie gdy się w wygrywaniu czegokolwiek szczęścia nie ma. Jestem cała... w skowronkach Gratuluję pozostałym szczęśliwcom! A konkurs naprawdę był super - tak na marginesie
Один человек сказал, всем нам улыбается смерть, мы лишь можем улыбнутся ей в ответ:-) Ukrainu Slawa!!
Dzięki wielkie! Choć muszę przyznać, że największą frajdę sprawiło mi samo rozwiązywanie zagadki, bo niestety nie wszystkie postacie były dla mnie takie ewidentne, więc musiałam zrobić lekki risercz forumowy. Naprawdę fajny pomysł.
Gratuluję wszystkim i jeszcze raz wielkie dzięki. Do następnego!
Nagrody zostały rozesłane, dajecie proszę znać czy doszły.
___________________________________________________________________________________________________ Moje gry
kontakt w sprawach PrzygodoManii: urszula(at)przygodomania(kropka)pl
Moja nagroda wraz z sympatycznym listem od Adama_OK doszła w całości i zdrowiu. Dziękuję
Jeśli gra będzie uruchamiała mi się z jakimiś problemami, zgłoszę się do Adama
Bardzo uczęśliwiony informię, że Memorek do mię już dotarł. Dzięęęęki wielkie.
Kod na Królika przekazałam w dobre ręce.
Moja kolekcja przygodówek
Ostatnio ukończone: Champy the Useless Vampire
Gram: Brassheart
W kolejce: ???
Czaję się na: The Season of the Warlock, PRIM, The Adventures of Bryan Scott, A Little Less Desperation, A Twisted Tale
Mam wielką prośbę, aby pod avatarem nie umieszczać spisu gier, które zostały przez was ukończone. Po avatarem niech będzie, tylko link odsyłający do tego tematu http://forum.przygodomania.pl/viewtopic.php?f=68&t=634. Ta lista nie wygląda fajnie i może się niebezpiecznie wydłużyć.
___________________________________________________________________________________________________ Moje gry
kontakt w sprawach PrzygodoManii: urszula(at)przygodomania(kropka)pl