PrzygodoMania - forum poświęcone grom przygodowym. Oprócz recenzji, poradników oraz nowinkek dotyczących przygodówek, znajdziesz tu wspaniałą społeczność pasjonującą się grami przygodowymi, która bardzo chętnie pomoże i podyskutuje na ich temat.
PrzygodoMania - forum poświęcone grom przygodowym. Oprócz recenzji, poradników oraz nowinkek dotyczących przygodówek, znajdziesz tu wspaniałą społeczność pasjonującą się grami przygodowymi, która bardzo chętnie pomoże i podyskutuje na ich temat.
Holenderska firma Rusty Lake, znana ze swoich krótkich niepokojących produkcji, postanowiła wypuścić 12 odcinek serii Cube Escape: Paradox który będzie połączony z krótkim filmem aktorskim w reżyserii Seana van Leijenhorsta. By zdobyć potrzebne fundusze, producent wystartował z kampanią na Kickstarterze, której cel został osiągnięty jeszcze przed zakończeniem zbiórki.
Około piętnastominutowy film zostanie udostępniony za darmo na YouTube i innych platformach. Ma on ściśle wpasowywać się w uniwersum Rusty Lake a także zawierać wiele wskazówek, które będzie można wykorzystać w samej grze.
Gra natomiast ma być połączona z filmem, oferować dwa poziomy oraz alternatywne zakończenia.
Lepiej wspierać rodzimych artystów, niż być ignorantem
Ja chętnie zagram, klimat tych produkcji bardzo mi odpowiada. Grałam tylko w część Hotel, ale inne już czekają w biblioteczce Steam, aż znajdę dłuższą chwilę, by się z nimi porządnie zapoznać
kontakt w sprawach forum: zenekzombie[at]przygodomania.pl
Filmy Youtube - link
Polecam Rusty Lake: Roots - mnie bardzo przypasował, chociaż grając w Paradise zacięłam się i nie mogę skończyć. Ale tutaj jestem bardzo ciekawa jak wyjdzie.
Lepiej wspierać rodzimych artystów, niż być ignorantem