The Journey Of Iesir - demo dostępne do pobrania - wstrzymana

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adam_OK
Moderator
Podziękował(a): 99 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 74 razy
The Journey Of Iesir - demo dostępne do pobrania - wstrzymana

Post autor: Adam_OK » 05 października 2016, 20:40

Studio Dream Cauldron od kilku lat (co najmniej od 2010) pracuje nad grą o tytule "The Journey of Iesir". Jest to gra osadzona w świecie przypominającym średniowieczną Europę łączącym legendy o Wikingach z ruchem hipisów z lat 70-tych poprzedniego stulecia. Głównym bohaterem jest niejaki Michael - pisarz poszukujący inspiracji do swojego najnowszego dzieła. Jak to wygląda, można sprawdzić samemu, bo od niedawna jest dostępne demo. Waży ono niecałe 260 MB i można je pobrać z tego miejsca. Zachęcam do wypróbowania tego demka i do podzielenie się wrażeniami z gry na naszym forum. Niestety, nic nie wiadomo o dacie premiery pełnej wersji, ale jak tylko się o tym dowiemy, to taką informację zamieścimy na naszym portalu. Na zachętę kilka obrazków. Stąd można pobrać kilka spakowanych artworków. Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czasem trzeba się cofnąć, aby móc pójść dalej.
Moja lista gier ukończonych
W sprawach forum i www piszcie: adam_ok(at)przygodomania.pl

Awatar użytkownika
twig
Przyjaciel forum
Podziękował(a): 33 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 70 razy
Re: Demo The Journey Of Iesir dostępne do pobrania

Post autor: twig » 05 października 2016, 21:05

Prace nad grą zostały wstrzymane do odwołania, więc ja bym się na szybką premierę nie napalał.
Węże. Dlaczego to muszą być węże?
Gram: ---
W sprawach PrzygodoManii piszcie na twig(małpa)przygodomania(kropka)pl
Przygodomania - z miłości do przygodówek. Wszystko o przygodówkach: solucje, recenzje, galerie, łatki, zapisy z gier

Awatar użytkownika
kassiopestka
Publicysta
Ukończone gry przygodowe - link do tematu: http://www.przygodomania.pl/forum/viewt ... 4&start=60
Podziękował(a): 389 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 98 razy
Re: The Journey Of Iesir - demo dostępne do pobrania - wstrzymana

Post autor: kassiopestka » 10 stycznia 2022, 18:24

Wrzucam linka do dema, bo ten z Adamowego postu nie działa już. Można podmienić, to wtedy wywalcie mój post. Pls i thx. :)
Moja kolekcja przygodówek
Ostatnio ukończone: Champy the Useless Vampire
Gram: Brassheart
W kolejce: ???
Czaję się na: The Season of the Warlock, PRIM, The Adventures of Bryan Scott, A Little Less Desperation, A Twisted Tale

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry wstrzymane”