Ponoć we wtorek ma pojawić się jakaś informacja od studia King ART.
Ano fajnie.Urszula pisze:Ale by to było fajnie.
Które?twig pisze:Dorzuciłem się, żeby dostać wydanie pudełkowe.
A gdzieś ty to wyczytał? Aż sprawdziłem na kickstarterze - piszą:wujo444 pisze:Kickstarter jest dla małych przedsiębiorstw, nie dla Nordic Games.
Nie ma słowa o wielkości przedsiębiorstw. Poza tym zbiórkę zorganizowało studio developerskie, a nie wydawca - tylko twórca produktu może zbierać na niego datki na kickstarterze.Who can create a project on Kickstarter?
Creating projects is currently open to creators over the age of 18 and based in the US, the UK, Canada, Australia, and New Zealand (see full details). Businesses, nonprofits, and other organizations can also use Kickstarter to fund their creative projects.
Bo oni tak strasznie potrzebują 65k dolarów... Ile im to wydłuży proces produkcji? Tydzień, dwa? No z pewnością zobaczymy gigantyczną różnicę w jakości dzięki Kickstarterowitwig pisze:Moim zdaniem właśnie podejście King Art jest ok - proszą o dodatkową kasę a nie o 3 miliony, za które zrobią krótką gierkę w dwóch odcinkach.
Znaczy wydałeś 300zł za pudełko, które będzie kosztować po premierze 50 zł? Taaak, KS wcale nie służy do wyciagania z lludzi kasy...@Sir_Kiełbasa - to najtańsze pudełkowe: LIMITED KICKSTARTER EDITION. Niestety nie jestem aż tak kasiasty, żeby kupować pluszaki i plakaty z podpisami
Czy nie uważasz, że to każdego indywidualna sprawa na co i ile wydaje? Nikt nikomu do głowy broni nie przystawia i nie każe płacić.wujo444 pisze:Znaczy wydałeś 300zł za pudełko, które będzie kosztować po premierze 50 zł? Taaak, KS wcale nie służy do wyciagania z lludzi kasy...
Bo gra akurat potrzebuje limitowanej edycji w kartonie, ścieżki dźwiękowej nagranej przez orkiestrę symfoniczną, filmu making of i dodatkowych "ciuszków" dla postaci, żeby ktoś ją w ogóle kupiłBo oni tak strasznie potrzebują 65k dolarów... Ile im to wydłuży proces produkcji? Tydzień, dwa? No z pewnością zobaczymy gigantyczną różnicę w jakości dzięki Kickstarterowi
Tam ma być jeszcze podkładka pod mysz, więc pudełko będzie większe? Chyba nie zrobią podkładki wielkości pudełka dvd?twig pisze:Nie. Wydałem 300 zł na limitowaną edycję (przeliczyłem pobieżnie - w nagrodach jest około 800 pudełek z czego część pewnie nie pójdzie, bo związane są z dość kosztownymi datkami) w kartonowym pudełku z soundtrackiem na płycie
A u Niemców takie fajne wydali i jest dość tanio.Bo gra akurat potrzebuje limitowanej edycji w kartonie, ścieżki dźwiękowej nagranej przez orkiestrę symfoniczną, filmu making of i dodatkowych "ciuszków" dla postaci, żeby ktoś ją w ogóle kupił
Czekam! Na więcej (wymagających 'myślenia') zagadek również, choć i bez nich gra jest dobra... raczejjarecki83 pisze:Mają rozmach... Mam wielką nadzieję, że zagadki tym razem okażą się bardziej wymagające i że będzie ich więcej niż poprzednio. Pierwsza część rozczarowała mnie zupełnym brakiem wyzwań. W prequelu było pod tym względem trochę lepiej, ale nadal daleko im do poziomu LucasArts