Broken life - zwiastun

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Urszula
Administrator
Podziękował(a): 189 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 216 razy
Broken life - zwiastun

Post autor: Urszula » 15 czerwca 2024, 18:02

Były żołnierz o imieniu Leo wraca do wyzwolonego miasta, gdzie jest jego dom. Po latach uczestniczenia w wojnie chce go odbudować i połączyć się z córką. Lata wojny wypaliły piętno na psychice Leo. Musi uporać się ze strachem, smutkiem i odbudować swoje życie. Dołącz do Leo w jego podróży przez mroczne i klimatyczne środowiska 2D, rozwiązując zagadki zintegrowane z emocjonalną narracją. Gra będzie w pełni po polsku z głosami generowanymi przez sztuczną inteligencję. Data premiery nie została jeszcze ogłoszona.

Demo / Przygodopedia

Trailer

___________________________________________________________________________________________________
Moje :D gry
kontakt w sprawach PrzygodoManii: urszula(at)przygodomania(kropka)pl

Awatar użytkownika
kassiopestka
Publicysta
Ukończone gry przygodowe - link do tematu: http://www.przygodomania.pl/forum/viewt ... 4&start=60
Podziękował(a): 379 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 97 razy
Re: Broken life - zwiastun

Post autor: kassiopestka » 15 czerwca 2024, 21:36

No ja dopiero teraz doczytałam: "Ta historia jest odzwierciedleniem mojej emocjonalnej podróży podczas wojny. Napisałem ten scenariusz, gdy bomby spadały na moje miasto i inne części kraju, który kocham. Cierpiałem na depresję, ataki paniki i wylałem niezliczoną ilość łez. Ta historia jest moim sposobem na radzenie sobie z uczuciami".
Moja kolekcja przygodówek
Ostatnio ukończone: Champy the Useless Vampire
Gram: Brassheart
W kolejce: ???
Czaję się na: The Season of the Warlock, PRIM, The Adventures of Bryan Scott, A Little Less Desperation, A Twisted Tale

Kapitan_Przygodowiec
Obserwator
Podziękował(a): 7 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 5 razy

Re: Broken life - zwiastun

Post autor: Kapitan_Przygodowiec » 16 czerwca 2024, 08:22

Ograłem demko i nawet się wyciągnąłem w ten tytuł.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Broken life”