Pentiment - zapis z gry

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Subaru Mitsubishi
Obserwator
Pentiment - zapis z gry

Post autor: Subaru Mitsubishi » 13 września 2023, 09:09

Niechcący usunąłem swój bieżący zapis, a niezbyt widzi mi się zaczynanie od początku. Ktoś podzieli się zapisem z początku III aktu?

Awatar użytkownika
Subaru Mitsubishi
Obserwator
Re: Pentiment - zapis z gry

Post autor: Subaru Mitsubishi » 13 września 2023, 09:57

Oczywiście za rady dotyczące ewentualnego przywrócenia zapisów też będę wdzięczny. Grę mam na Steamie.

Awatar użytkownika
Prymus
Poszukiwacz Przygód
Otrzymał(a) podziękowania: 6 razy

Post autor: Prymus » 14 września 2023, 18:28

O ile się nie mylę to jest to gra która w bardzo dużym stopniu opiera się na wyborach gracza więc branie zapisu od kogokolwiek nie ma sensu. Jeżeli zapis gry usunąłeś lokalnie i cloud zaktualizował tę zmianę to koniec. Jasne, teoretycznie mógłbyś zapis odzyskać instalując program do odzyskiwania skasowanych danych ale to zadziałałoby tylko w przypadku jeżeli akurat ta część pamięci nie została nadpisana. Mała szansa powodzenia, wymaga to trochę wiedzy o tym co się robi, a jeżeli gra była instalowana na na C: to jest prawie 100% pewności że instalacja takiego programu nadpisałaby te pliki z zapisem. Nie warto, po prostu zacznij od nowa.
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem."

Awatar użytkownika
Subaru Mitsubishi
Obserwator

Post autor: Subaru Mitsubishi » 14 września 2023, 21:10

Już zacząłem od nowa. Na szczęście to gra do kilkukrotnego przejścia, więc można powiedzieć, ze po prostu z wyprzedzeniem przechodzę po raz drugi. Wszystko przez te dzieciaki zbierające żaby, które niechcący przykonfidenciłem. xD

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pentiment”