Taki staroć - Adventures of Maddog Williams volume 1 - pełna wersja, gameplay

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sir_Kiełbasa
Przygodożerca
Ukończone gry przygodowe - link do tematu: Gothic 1 i 2, Lotus 3, Montezuma's Revenge, Red Baron, Sokoban, International Karate
Podziękował(a): 8 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 22 razy
Taki staroć - Adventures of Maddog Williams volume 1 - pełna wersja, gameplay

Post autor: Sir_Kiełbasa » 09 sierpnia 2013, 16:05

Obrazek
Dawno temu, gdy miałem nową i pachnącą Amiszkę (aka Aminię) szarpnąłem się na jeden numer pisma Amiga Action, które, jak to teraz pamiętam, sporo mnie kosztowało. Niestety pismo gdzieś przepadło (komuś pożyczyłem lub ktoś mi je buchnął - raczej to drugie, choć na jedno wychodzi, skoro nie oddał, no nie?), ale na szczęście zostały dwie dyskietki. Na jednej są demka znanych, także z PC, gierek, a na drugiej taka ciekawostka:

Uwaga, osoby, którym nie podoba się grafika z Draculi 1 i/lub 2 (Zmartwychwstanie, Ostatnie sanktuarium) oglądają obrazek na własną odpowiedzialność, a publicysta michal0308 zakłada dodatkowo okulary typu "blur" lub, jeśli nie ma, patrzy przez zabrudzone dno słoika.
Spoiler:
I pytanie, czy ktoś grał w pełną wersję?
Informacje o grze - Przygodopedia
Strona twórców - Game Crafters
Zagraj online - link
Pobierz grę - strona archiwalna

Awatar użytkownika
twig
Przyjaciel forum
Podziękował(a): 28 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 59 razy
Re: Taki staroć

Post autor: twig » 09 sierpnia 2013, 16:38

Nie grałem, ale można to w każdej chwili nadrobić - gra jest do pobrania na stronie twórców: http://www.gamecrafters.com/gamecrafter ... index.html
Hurra i wciąż szukasz dziur
Gram: ---
W sprawach PrzygodoManii piszcie na twig(małpa)przygodomania(kropka)pl
Przygodomania - z miłości do przygodówek. Wszystko o przygodówkach: solucje, recenzje, galerie, łatki, zapisy z gier

Awatar użytkownika
Sir_Kiełbasa
Przygodożerca
Ukończone gry przygodowe - link do tematu: Gothic 1 i 2, Lotus 3, Montezuma's Revenge, Red Baron, Sokoban, International Karate
Podziękował(a): 8 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 22 razy
Re: Taki staroć

Post autor: Sir_Kiełbasa » 09 sierpnia 2013, 17:27

Dobra wiadomość. Cover też jakiś znajomy. Może był w AA. Jakby ktoś zagrał niech skrobnie kilka zdań z łaski swojej. :) Ja chwilowo i tak nic nie zobaczę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Adventures of Maddog Williams in the dungeons of Duridian, The”