Whispers of a Machine - spolszczenie

Awatar użytkownika
Shadow
Publicysta
Ukończone gry przygodowe - link do tematu: http://forum.przygodomania.pl/viewtopic ... 4&start=40
Podziękował(a): 7 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 44 razy
Re: Whispers of a Machine - spolszczenie

Post autor: Shadow » 28 maja 2024, 20:25

Po skończeniu prac nad Dragon;s Dogma Dark Arisen chce się zająć dokończeniem projektów przygodówek, które od dłuższego czasu są niedokończone (obiecano mi dostęp do treści tekstu, jeśli będę tego chciał). Na razie nie będę podawał publicznie tytułów, ale są na mojej liście gier do przetłumaczenia.

W każdym razie współpracy przy serii Blackwell nie wykluczam, ale mam już na parę miesięcy naprzód zaplanowany harmonagram tłumaczenia, więc pewnie odezwie się dopiero w czwartym kwartale roku.

Greed1699

Post autor: Greed1699 » 20 kwietnia 2025, 01:47

Nie wiem co jest nie tak, ale spolszczenie nie działa. Niby faktycznie w menu mam opcję wybrania języka polskiego, ale kompletnie nic to nie zmienia. Cały tekst jest dalej po angielsku lub w dowolnym innym dostępnym języku (tylko polski nie działa). Może nie ogarniam tak prostej czynności, jak skopiowanie wszystkich plików do folderu z grą albo była jakaś aktualizacja i spolszczenie już nie działa z obecną wersją gry. Jakieś pomysły jak rozwiązać ten problem? Proszę o pomoc.

Awatar użytkownika
pi_kor
Publicysta
Podziękował(a): 5 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 169 razy

Post autor: pi_kor » 20 kwietnia 2025, 04:03

Wrzuciłem nowy plik tra. Powinno już działać.
Spolszczenia maszynowe:
Alter Ego | Crowns and Pawns Kingdom of Deceit | Lost Chronicles of Zerzura | Lost Horizon 2 | Monolith | Unforeseen Incidents | Whispers of a Machine | Tajne akta: Sam Peters | Warp Frontier | Shardlight | Mindlock - The Apartment | 15 days | Subject 13
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.

Greed1699

Post autor: Greed1699 » 20 kwietnia 2025, 11:52

Wszystko pięknie działa! Dzięki wielkie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Whispers of a machine”