Problem z fullpipe

Awatar użytkownika
Humunculus
Publicysta
Posty: 126
Rejestracja: 12 stycznia 2013, 09:07
Podziękował(a): 3 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 1 raz
Płeć: Mężczyzna

Problem z fullpipe

Postautor: Humunculus » 21 stycznia 2013, 20:13

Mam problem z grą "fullpipe", otóż po jej włączeniu pokazuje mi się logo 1C Company i zastyga. Muzykę i głosy z gry słychać, za to widać tylko to logo. Wie ktoś może jak na to zaradzić?
Świat jest jedną wielką maszyną,
Maszyną dla świń.

Awatar użytkownika
Urszula
Administrator
Posty: 9833
Rejestracja: 31 grudnia 2011, 12:05
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował(a): 100 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 119 razy
Płeć: Kobieta

Re: Problem z fullpipe

Postautor: Urszula » 21 stycznia 2013, 20:17

Wgraj nowsze sterowniki do karty grafiki. Albo ustaw ją w z godności ze starszym system, nie wiem, jakie ona ma wymagania, ale albo system nieodpowiedni, albo sterowniki.
___________________________________________________________________________________________________
Moje gry
Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Dawstwa Szpiku - KRS 0000202597 - przekaż 1% podatku

kontakt w sprawach PrzygodoManii: urszula(at)przygodomania(kropka)pl

Awatar użytkownika
Humunculus
Publicysta
Posty: 126
Rejestracja: 12 stycznia 2013, 09:07
Podziękował(a): 3 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 1 raz
Płeć: Mężczyzna

Re: Problem z fullpipe

Postautor: Humunculus » 22 stycznia 2013, 16:23

Najprostsze rozwiązania zawsze są najlepsze... Wgranie sterowników pomogło. Dzięki za pomoc :)
Świat jest jedną wielką maszyną,
Maszyną dla świń.


Wróć do „Full pipe”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość